11 de juliol del 2017

RELLEU AL CAPDAVANT DE L'ASSOCIACIÓ UNESCO DE LLEIDA

Amb motiu de la marxa de la nostra ciutat del pare carmelita Jesús Sans, president de l’Associació UNESCO de Lleida, s'ha produït un canvi en la presidència d'aquesta associació i un reajustament en la seva junta. Oscar Castro, fins ara secretari, ha passat a ocupar la presidència.

L’Associació UNESCO de Lleida té com a objectiu fer conèixer els ideals de la UNESCO (Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura) i associar-se a les activitats de l’organització, fomentant iniciatives en els camps de l’educació, la ciència, la cultura i la comunicació.

El grup de diàleg interreligiós de la nostra ciutat, que va iniciar les seves activitats el 2003, es va adherir a UNESCO i ha seguit desenvolupant les seves activitats, aprofundint en el coneixement dels diversos grups i tradicions espirituals i religiosos de la nostra localitat, l'acostament des de la escolta i enteniment, sempre amb l'esperit d'aprendre, inspirar-nos i enriquir-nos entre tots, des del més profund respecte.

Actualment la comissió de diàleg interreligiós la coordina el que és actualment el vicepresident de l'Associació, Rafael Llobet. La persona que portará assumptes institucionals serà la vocal Isabel Serra.


En els últims mesos s'han afegit dues comissions a la junta, una de patrimoni cultural i una altra d'educació, en el marc de la cultura de la pau i el diàleg, valors afavorits per UNESCO a nivell mundial.

La comissió d'educació la coordina Milagros Marco i la comisió de patrimoni cultural la coordina Josep Tort.

Us convisdem a que pugueu conèixe'ns i participar en les nostres activitats, així com generar les vostres, seguint els patrons de bones pràctiques UNESCO.

Benvinguts sigueu tothom i bones vacances.

Òscar Castro Garcia
President UNESCOLleida


En la foto (de esquerra a dreta): Mohammed Kharbouch, Milagros Marco; Isabel Serra; Rafael Llobet; Jesús Sans; Josep Tort (al fons); Òscar Castro i Josep Riera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada